Littekencorrectie


Als de huid is beschadigd door een ongeval, brandwond(en) of een operatie, ontstaat tijdens het genezingsproces van de wond een litteken. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat het litteken niet mooi geneest. Bij een littekencorrectie wordt getracht de vorm van het litteken te verbeteren.

 

Een littekencorrectie is mogelijk in het Huisartsgeneeskundig Behandel Centrum Zeist. De arts bepaald samen met u tijdens een vrijblijvend intake gesprek of hij aan uw verwachtingen kan voldoen. Op deze manier kunt u een goede beslissing nemen. Dit betreft een cosmetische ingreep en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

 

Uitgescheurde Oorlel

 

Een uitgescheurde oorlel kan hersteld worden in het Huisartsgeneeskundig Behandel Centrum Zeist. De oorlelcorrectie vindt onder lokale verdoving plaats. Er worden nieuwe wondvlakken gemaakt die met een hechting weer tegen elkaar worden gehecht. U kunt zelf een afspraak maken of doorverwezen worden door uw huisarts. Dit betreft een cosmetische ingreep en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.