Ons team

drs. J.W. van den Dool

Als arts heb ik werkervaring opgedaan op verschillende afdelingen in de (plastisch) chirurgische specialismen. Tijdens mijn werk bij de plastische chirurgie (Lucas Andreas ziekenhuis en Slotervaart Amsterdam, UMCGroningen en VUmc Amsterdam) heb ik veel ervaring opgedaan in het stellen van de indicatie en het verrichten van bovenooglidcorrecties. De bovenooglidcorrectie heb ik tijdens deze ervaringsjaren bij vele tientallen patiënten uitgevoerd.

 

Hierna ben ik mij gaan specialiseren in de  huisartsgeneeskunde. Omdat ik het jammer vind niks meer met deze ervaring te doen ben ik de bovenooglidcorrectie blijven uitvoeren. Inmiddels heb ik de ingreep als huisarts bij 325 patiënten verricht.

 

Tevens verricht ik kleinere chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van moedervlekken, vetbulten, talgkliercysten, littekencorrecties of correctie van een uitgescheurde oorlel.

Onze ingrepen
Het verwijderen van moedervlekken

Een moedervlek (naevus) is een ophoping van bruine kleurstof in de huid. Moedervlekken geven bijna nooit problemen. Desondanks kan toch besloten worden een moedervlek te verwijderen. Lees meer…

Het verwijderen van talgkliercysten
Het verwijderen van vetbulten
Het chirurgisch verhelpen van een ingegroeide (teen)nagel
Littekencorrecties
Correctie van een uitgescheurde oorlel
Bovenooglidcorrectie
ONS TEAM
L.Steemers
Doktersassistente
H. Prins-Jefferson
Doktersassistente en praktijkondersteuner astma/COPD
Heeft u vragen?
Zorg van top tot teen.

Leave a Comment