Ooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie (Blefaroplastiek)


Hinderlijk huidoverschot van de bovenste oogleden (dermatochalasis) wordt meestal veroorzaakt door veroudering van de huid. De huid van de oogleden is dun en daardoor sneller geneigd tot uitrekken dan wel overhangen. Klachten zijn vaak vermoeide ogen, zwaar gevoel in de oogleden, gezichtsveld beperking en hoofdpijn. Maar ook cosmetische bezwaren kunnen een rol spelen. Bij klachten is het mogelijk het huidoverschot te verwijderen door middel van een bovenooglidcorrectie.

Een bovenooglidcorrectie is mogelijk in het Huisartsgeneeskundig Behandel Centrum Zeist. De arts bepaald samen met u tijdens een vrijblijvend intake gesprek of hij aan uw verwachtingen kan voldoen. Op deze manier kunt u een goede beslissing nemen.

Hier ziet u steeds 2 foto’s van patiënten die de bovenooglid correctie hebben laten uitvoeren. De eerste foto van de serie is genomen voor de ingreep. De tweede foto toont het resultaat na 6-8 weken.

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

 

In ons uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek, onder patiënten die de afgelopen twee jaar een bovenooglidcorrectie onderging, geeft 89% van de patiënten aan tevreden te zijn over het resultaat. Van de 64 patiënten namen 57 patiënten deel aan de enquête waaruit onder meer naar voren komt dat 88% tevreden is over de gehele behandeling. Uit het onderzoek blijkt dat 93% van onze patiënte het Huisartsgeneeskundig Behandel Centrum in Zeist zou aanbevelen bij anderen.

Voor meer informatie bezoek de website www.ooglidingreep.nl